Udaljenosti:

Aerodrom Tivat - 10 km

Apartmani se nalaze na obali mora u mjestu Krtoli, Obala Đuraševića, u Bokokotorskom zalivu, 10 km udaljenom od  Tivta.

Ova dva apartmana (veličine  60 m2 i 70 m2) se sastoje od zasebne spavaće sobe, kupatila, dnevnog boravka sa pomoćnim ležajem i kuhinjom. Oba apartmana imaju odvojene terase sa pogledom na more. Apartmani su kompletno opremljeni (zajednički vešeraj sa upotrebom veš mašine, zajednički roštilj). U ponudi je i bazen sa upotrebom ležaljki i suncobrana. 

Na zahtjev gosta moguće je organizovati i večeru, gdje se može uživati u ukusima školjki, ribe, domaćeg vina i rakije.

U cijenu nije uključena boravišna taksa: € 1  po osobi po noćenju.

Apartman za izdavanje

Apartman za izdavanje

Apartman sa pogledom na more se nalazi na obali mora, u mjestu Krtoli, Obala Đuraševića, u Bokokotorskom zalivu, 10 km od Tivta. Apartman veličine 65 m2 se nalazi u prizemlju i sadrži: 2 spavaće sobe (soba br. 1- francuski ležaj; soba br.2 – 2 singl ležaja; sa mogućnošću pomoćnog ležaja na zahtjev koji se dodatno plaća 10 € po osobi na dan), dnevnu sobu, kuhinju, kupatilo (veš mašina, fen), terasu (22 m2). U okviru posjeda se nalazi privatna plaža (sa ležaljkama i suncobranima). U dvorištu se nalazi zajednički roštilj.

U cijenu nije uključena boravišna taksa: € 1  po osobi po noćenju.

Apartman za izdavanje

Udaljenosti:

Aerodrom Tivat – 8 km

Kotor – 8,5 km

Budva – 25 km

Apartman sa pogledom na more se nalazi na samoj obali mora, u mjestu Krtoli, Obala Đuraševića, u Bokokotorskom zalivu, 10 km od Tivta. 

Apartman ( 48 m2 ) sadrži: spavaću sobu (francuski ležaj), dnevnu sobu (ugaona garnitura na razvlačenje za 2 osobe, sto za ručavanje), kuhinju, kupatilo (tuš kabina), balkon sa garniturom za sjedenje. Vešeraj je dostupan gostima na zahtjev i dodatno se plaća. Gostima je na raspolaganju  privatna ponta sa pratećim imobilijarom. Svi koji žele miran  i prijatan odmor naći će ga ovdje.

U cijenu nije uključena boravišna taksa: € 1  po osobi po noćenju.

Apartman za izdavanje

Apartman sa pogledom na more se nalazi na obali mora, u mjestu Krtoli, Obala Đuraševića, u Bokokotorskom zalivu, 10 km od Tivta.

 

Apartman veličine 65 m2 se nalazi u potkrovlju i sadrži: 2 spavaće sobe (soba br. 1- francuski ležaj; soba br.2 – 2 singl ležaja; sa mogućnošću dva pomoćna ležaja na zahtjev koji se dodatno plaćaju), dnevnu sobu, kuhinju, kupatilo (fen), terasu (22 m2).

U okviru posjeda se nalazi privatna plaža (sa ležaljkama i suncobranima). U dvorištu se nalazi zajednički roštilj.

U cijenu nije uključena boravišna taksa: € 1  po osobi po noćenju.

4

4+2

4+1

4

1

2

1

2

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google Places Icon
Zanatski Centar,
Topliski put 35, Budva,
Montenegro, 85310 
E-mail: traveltobudva@gmail.com 
Follow us

Call us now to book

tel.:  + 382 33 452 456

fax:  + 382 33 452 456

mob.:  + 382 68 270 989