1

Veličina kuće:  497m2

Veličina placa: 1570 m2

Lokacija: Boka

Prelijepa kuća u Boki sa fantastičnim pogledom na more, okružena zelenim baštama koja će učiniti da se osjećate zaista ušuškani u ljepoti Boko-kotorskog zaliva.

Objekat, na samo 4 metra od mora, se nalazi u Prčnju, 3 km od Kotora.  U podrumu su sauna i vinski podrum.

Prizemlje se sastoji od dnevnog boravka, trpezarije, kuhinje, kupatila i teretane.

Na prvom spratu su četiri spavaće sobe sa svojim kupatilima i dvije velike terase (obje veličine 14x3 metra). Jedna terasa gleda na bazen i baštu a druga na more.

Na drugom spratu je jedinstven dnevni boravak koji se sastoji od prostorije za bilijar, biblioteke, TV sobe, sobe za kartanje, garderobera i kupatila.

U okviru dvorišta se nalazi bazen veličine 11x4 metra kao i tehnička soba sa dodacima smart home system-a (nadzorne kamere, protivpožarni alarm, Daikin parno grijanje, pumpe, bazen i vešeraj). U bašti se nalazi ljetnja kuhinja. Kuća je namještena u starinskom stilu.

U cijenu nije uključena boravišna taksa: € 1  po osobi po noćenju.

Kuća za izdavanje sa bazenom

12

Kuća za izdavanje na obali mora

Udaljenosti:

Stari grad Kotor- 3 km

Aerodrom Tivat- 7 km

Kuća iz venecijanskog perioda, nalazi se u naselju Dobrota, na prvoj liniji do mora sa prelijepo uređenim dvorištem i terasama za odmor sa pogledom na Bokokotorski zaliv,  površine 349 m2.

Unutrašnjost kuće je urađena u prepoznatljivom primorskom stilu sa unutrašnjim kamenim stepeništem i starinskim namještajem. Smještajni kapacitet je: 6 spavaćih soba, 6 kupatila, 2 dnevna boravka, 2 kuhinje, kao i zaseban stan od 50m2. Kuća posjeduje centralno grijanje,  garažu, privatnu pontu sa pratećim imobilijarom (ležaljke i suncobrani) i pokretni roštilj.

U cijenu nije uključena boravišna taksa: € 1  po osobi po noćenju.

13

Kuća za izdavanje na obali mora

Kuća se nalazi na samoj obali mora, u mjestu Kostanjica, u Bokokotorskom zalivu, 18 km udaljena od Herceg Novog.  Kuća posjeduje baštu, ogradjenu zidom koji pruža privatnost, opremljenu roštiljem i baštenskim imoblijarom.  U okviru posjeda je  privatna ponta sa pratećim imobilijarom.

Kuća sadrži: 5 spavaćih soba ( svaka sa francuskim ležajem), veliki dnevni boravak sa trpezarijom (garnitura za sjedenje,), kompletno opremljenu kuhinju (mašina za suđe), 4 kupatila (tuš kabina) i 1 toalet, dječiju igraonicu. 

 

U cijenu nije uključena boravišna taksa: € 1 po osobi po noćenju.

10

Kuća za izdavanje 

Kuća se nalazi na 10 m od mora, u mjestu Kostanjica, u bokokotorskom zalivu, 18 km udaljena od Herceg Novog.  Kuća posjeduje dvije velike terase (garnitura za sjedenje) , baštu koja pruža privatnost  i predivan pogled na more. 

Kuća sadrži: 3 spavaće sobe ( soba br.1 – 2 singl ležaja, soba br.2- francuski ležaj, soba br.3 – 2 singl ležaja), dnevnu sobu ( kauč, pomoćni ležaj), kuhinju sa trpezarijom, 2 kupatila i 1 toalet.

U cijenu nije uključena boravišna taksa: € 1 po osobi po noćenju.

6

1

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google Places Icon
Zanatski Centar,
Topliski put 35, Budva,
Montenegro, 85310 
E-mail: traveltobudva@gmail.com 
Follow us

Call us now to book

tel.:  + 382 33 452 456

fax:  + 382 33 452 456

mob.:  + 382 68 270 989