Apartman za izdavanje

Apartman (46 m2) se nalazi u blizini Starog grada u Budvi, pored hotela Avala. Apartman se nalazi se na četvrtom spratu.

 

Sastoji se od: 2 spavaće sobe ( soba br.1-francuski ležaj; soba br.2- 2 single ležaja), dnevne sobe (garnitura za sjedenje, trpezarija), kompletno opremljene kuhinje (mašina za suđe), kupatila (veš mašina, tuš kabina), balkon (garnitura za sjedenje). Apartman je opremljen klima uređajem, kablovskom televizijom, DVD player sa USB-om, Wifi, fenom, setom za peglanje. Objekat u kojem se nalazi apartman posjeduje lift. Parking mjesto u garaži  se plaća 10 € dnevno i moguće ga je dobiti samo uz prethodnu rezervaciju. Na zahtjev gosta postoji mogućnost dječijeg krevetića koji se dodatno plaća.

 

U cijenu nije uključena boravišna taksa: € 1 po osobi po noćenju.

Apartman za izdavanje

Apartman (75 m2) se nalazi u blizini Starog grada u Budvi, pored hotela Avala. Apartman se nalazi na četvrtom spratu.

Sastoji se od: 2 spavaće sobe ( soba br.1-francuski ležaj; soba br.2- 2 single ležaja), dnevne sobe (garnitura za sjedenje, trpezarija), kompletno opremljene kuhinje (mašina za suđe), kupatila (veš mašina, tuš kabina), balkon (garnitura za sjedenje). Apartman je opremljen klima uređajem, kablovskom televizijom, DVD player sa USB-om, Wifi, fenom, setom za peglanje. Objekat u kojem se nalazi apartman posjeduje lift. Parking mjesto u garaži  se plaća 10 € dnevno i moguće ga je dobiti samo uz prethodnu rezervaciju. Na zahtjev gosta postoji mogućnost dječijeg krevetića.

Za petu osobu boravak se naplaćuje 25 € dnevno.

 

U cijenu nije uključena boravišna taksa: € 1 po osobi po noćenju.

Apartman za izdavanje

Udaljenosti:

Stari grad Budva – 200 m

Aerodrom Tivat – 25 km

Apartman za 4 osobe se nalazi u centru Budve, na 200 m od mora.  Sadrži: dnevnu sobu (kauč na razvlačenje za 2 osobe), spavaću sobu (francuski ležaj), kompletno opremljenu kuhinju, trpezariju, kupatilo (tuš kabina, veš mašina), balkon (garnitura za sjedenje). 

U cijenu nije uključena boravišna taksa: € 1 po osobi po noćenju.

4

Apartman (39 m2) se nalazi u blizini Starog grada u Budvi, pored hotela Avala. Apartman se nalazi na četvrtom spratu. 

 

Sastoji se od: spavaće sobe (francuski ležaj), dnevne sobe (kauč na razvlačenje za 1 osobu, trpezarija), kompletno opremljenu kuhinju (mašina suđe), kupatila (veš mašina, tuš kabina), balkon (garnitura za sjedenje). Apartman je opremljen klima uređajem, kablovskom televizijom, DVD player sa USB-om, Wifi, fenom, setom za peglanje. Objekat u kojem se nalazi apartman posjeduje lift. Parking mjesto u garaži  se plaća 10 € dnevno i moguće ga je dobiti samo uz prethodnu rezervaciju. Na zahtjev gosta postoji mogućnost dječijeg krevetića.

Za treću osobu boravak se naplaćuje 25 € dnevno.

 

U cijenu nije uključena boravišna taksa: € 1 po osobi po noćenju.

Apartman za izdavanje

2+1

4+1

4

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google Places Icon
Zanatski Centar,
Topliski put 35, Budva,
Montenegro, 85310 
E-mail: traveltobudva@gmail.com 
Follow us

Call us now to book

tel.:  + 382 33 452 456

fax:  + 382 33 452 456

mob.:  + 382 68 270 989